Diensten

Consultancy:

De expertise op het gebied van projectleiding, CAD/CAM en PDM implementaties en programma aanpassingen geven u de zekerheid dat we uw engineering en fabricage processen verbeteren of hervormen om optimaal te voldoen in uw markt.

Training:

Bij CAD2M worden elke dag trainingen verzorgd. U kunt zich inschrijven voor een klassikale training van maximaal 8 cursisten via onze cursusagenda. In het geval dat u niet kunt op de data zoals vermeld, bel ons dan even: de kans is groot dat we u bij een passende training kunnen plaatsen. Duizenden cursisten vonden reeds de weg naar de CAD2M opleidingen. Door optimaal in te spelen op de kennis en ervaring van elke -kleine- groep cursisten is het resultaat maximaal. CAD2M is duidelijk nummer 1 als het gaat om SOLIDWORKS & SolidCAM opleidingen in de Benelux.

Helpdesk:

CAD2M beschikt over een vakkundige helpdesk, met een korte reactietijd. Dit komt vooral door de goede bereikbaarheid, voldoende mankracht op de helpdesk en de enorme praktijkervaring met de problemen die u ervaart. Ons motto is: de vragen of problemen mogen uw werk niet vertragen.

Seminar:

De Seminars van CAD2M worden altijd druk bezocht door zich oriënterende bedrijven. Het is de optimale wijze om ongedwongen te ervaren wat 3D ontwerpen, effectief databeheer, CAM, virtuele prototyping etc. U kan bieden. Deze seminars zijn bijzonder informatief en brengen U up-to-date op het gebied van CAD/CAM en PDM. Tijdens een seminar heeft U ook de kans vragen te stellen over uw specifieke toepassing.