CAM pakket voor noppes

SolidCAM is een krachtig & innovatief CAM-pakket dat volledig geïntegreerd is in SOLIDWORKS en Inventor maar ook als stand-alone pakket gebruikt kan worden. Het CAM pakket krijgt u voor noppes! Afhankelijk van uw situatie kan oplopen tot een voordeel van €30.000,-

  • Snel en eenvoudig NC code genereren vanuit 3D model met SolidCAM

De module iMachining genereert telkens opnieuw, volledig automatisch, gereedschapsbanen die perfect zijn afgestemd op uw machine, gereedschap en te verspanen materiaal. Hierdoor behaalt u continu maximaal haalbare prestaties. Deze module is niet voor Noppes maar 90% van de gebruikers verdient de investering binnen 3 maanden terug. Afname van de module iMachining is vereist om CAM pakket voor Noppes te krijgen.

  • 50% sneller verspanen met iMachining
  • 20% toolbesparing met iMachining

CAD2M onderscheid zich door onze bijzonder sterke SolidCAM support en betrouwbare post-processoren. Deze service en support is niet voor Noppes maar wij lossen meer dan 70% van alle helpdesk vragen binnen 24 uur op en meer dan 90% van onze klanten is tevreden met de oplossing die onze helpdesk voorstelt. Afname van onderhoud, implementatie en post-processor is vereist om CAM pakket voor Noppes te krijgen.

Met SolidCAM, iMachining en CAD2M bespaart u tijd, geld en gereedschap op programmeren en frezen. Wij komen graag met u in contact om te berekenen wat uw voordeel is bij de "CAM pakket voor noppes" actie.

Vul het formulier hieronder in om een gesprek met een CAM adviseur van CAD2M aan te vragen. Het gesprek is vrijblijvend en kan telefonisch of tijdens een bezoek plaatsvinden. Het gesprek zal ongeveer een half uur in beslag nemen.

  • Aanbieding geldt uitsluitend wanneer u reeds een (concurrerend) CAM pakket gebruikt.
  • Afname van 1 jaar onderhoud bij het CAM pakket is verplicht.
  • Afname van de module iMachining is verplicht.
  • Het onderhoud, de module iMachining, implementatie en post-processor zijn niet kosteloos.
  • Deze aanbieding is geldig tot 30 juni 2015 en geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.