SOLIDWORKS licentie(s) opnieuw in onderhoud nemen

Het SOLIDWORKS onderhoud geeft u directe toegang tot nieuwe releases (SOLIDWORKS2016) en upgrades van SOLIDWORKS, biedt live technische ondersteuning en stelt u in staat uw rendement uit SOLIDWORKS te verbeteren.

Nu is hét moment om uw licentie(s) in onderhoud te nemen.

Besluit u nu de licentie(s) in onderhoud te nemen dan valt U onder de huidige reinstallation regeling. SOLIDWORKS verandert deze regeling per 1-1-2016. De nieuwe regeling is aanmerkelijk ongunstiger:

  • Huidige regeling: SolidWorks berekend nu een "reinstallation fee" van € 500,- per licentie + het betreffende onderhoudsbedrag.
  • Nieuwe regeling: Vanaf januari 2016 gaat de Reinstallation Fee vervallen en berekend SolidWorks het betreffende onderhoudstarief + het aantal maanden/jaren dat de licentie niet in onderhoud is geweest.

Het onderhoudsbedrag dat u betaalt wanneer u vóór 31-12-2015 licentie(s) in onderhoud neemt bedraagt:

  • SOLIDWORKS Standard €1500,- per licentie.
  • SOLIDWORKS Professional €1700,- per licentie.
  • SOLIDWORKS Premium €2250,- per licentie.

Kiest u ervoor SOLIDWORKS licentie(s) in onderhoud te nemen dan kunnen wij dit voor u organiseren. Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op.


* Wanneer u besluit onderhoud voor 3 jaar af te sluiten dan kunnen wij u een korting aanbieden op kosten van onderhoud per licentie.