SOLIDWORKS SUMMER SALE

SOLIDWORKS heeft oplossingen voor elke stap in het productontwikkelproces. Deze oplossingen helpt de ontwerpafdeling nog productiever en efficiënter te zijn.

Tot en met 30 juni, 2015 gelden er tijdelijk zeer gunstige inkoopvoorwaarden op de volgende SOLIDWORKS oplossingen:

  • SOLIDWORKS 3D CAD: het stroomlijnen van dagelijkse ontwerp taken en versnellen van 3D-ontwerpen
  • SOLIDWORKS Model Based Definitie (MBD): is een geïntegreerde oplossing voor de productie tekeningen
  • SOLIDWORKS Plastics: Biedt een gebruiksvriendelijke en makkelijk te gebruiken spuitgiet simulator
  • SOLIDWORKS Inspection: stroomlijnt en automatiseert het maken van inspectierapporten
  • SOLIDWORKS Electrical: Vereenvoudigt de ontwikkeling van in uw product geintegreerde elektrische systemen
  • SOLIDWORKS Enterprise PDM: begeleidt uw product teams efficiënt door uw ontwikkelingsprocessen en zorgt ervoor dat de leden van het team toegang hebben tot de juiste bestanden op het juiste moment
  • SOLIDWORKS Composer: stelt u in staat hoge kwaliteit illustraties, fotorealistische beelden en interactieve animaties te maken uit uw 3D data, zonder te hoeven wachten op een fysieke prototype

Om u meer informatie over dit aanbod te mogen geven willen wij met u in contact komen. Vul onderstaande formulier in en wij bellen u binnen 1 dag op om de details van het aanbod met u door te nemen.

Condities: Aanbod geldig van 18 mei tot 30 juni 2015, alleen in EMEA. Aanbieding vervalt 30 juni 2015 om 11:59 en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of aanbieding. Alleen nieuwe licenties besteld op op 18 mei 2015 na 12:00 komen in aanmerking voor deze aanbieding. Onderwijs en Research licenties komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. Onderhoud moet worden gekocht voor een jaar tegen catalogus prijs. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn. Neem contact op met CAD2M voor meer informatie.