Wij hebben de mooiste klanten van Nederland

Het is voor u erg belangrijk te weten dat CAD2M ervaring heeft in CAD/CAM automatisering. Het feit dat wij meer dan 1500 tevreden klanten hebben is het bewijs dat we weten wat we doen. Uit deze gevarieerde klantenkring kunnen wij u klantreferenties voorleggen met een vergelijkbare werkomgeving als die van u.

3DG-Project | dddrop 3D printer


3DG-Project | dddrop 3D printer

Wie in België ooit een woning heeft gekocht, is vast bekend met het EPB-certificaat. Dit 'EnergiePrestatie en Binnenklimaat' certificaat is net als ons Nederlandse Energielabel verplicht bij de verkoop van een woning. Het bedrijf 3DG-Project BVBA is gespecialiseerd in het afgeven van deze certificaten.

In het verleden maakten zij de EPB in orde met 2D detailtekeningen van o.a. de isolatie. Sinds drie jaar gebruiken ze 3D geprinte maquettes. Daarnaast kregen ze er een nieuwe dienst bij, 3DG print nu ook maquettes voor de verkoop van nieuwbouwwoningen. Zij kozen bewust voor de dddrop 3D printer:

"In vergelijking met concurrenten levert de dddrop de beste prints.
En hij is ook nog eens goed betaalbaar!"

De gesloten kast, het grote bouwvolume en de betrouwbaarheid waren de belangrijkste factoren om voor de dddrop 3D printer te kiezen: "Ik weet nu dat als ik iets aanzet, dat het morgen klaar is," aldus Roland Drieskens, eigenaar van 3DG-Project.

3DG Case


Verder lezen?
Download de hele Case Study in PDF

Klantenoverzicht
Deel deze klant