Wij hebben de mooiste klanten van Nederland

Het is voor u erg belangrijk te weten dat CAD2M ervaring heeft in CAD/CAM automatisering. Het feit dat wij meer dan 1500 tevreden klanten hebben is het bewijs dat we weten wat we doen. Uit deze gevarieerde klantenkring kunnen wij u klantreferenties voorleggen met een vergelijkbare werkomgeving als die van u.

BluePrint Automation | SOLIDWORKS


BluePrint Automation | SOLIDWORKS

BluePrint Automation, gevestigd in Woerden, is een internationaal opererende fabrikant van verpakkingsmachines. BluePrint Automation ontwerpt en levert complete verpakkingslijnen, of zoals BluePrint Automation het noemt: "from filler to truck". In 2005 maakten ze de overstap naar SOLIDWORKS.

"Inmiddels is SOLIDWORKS in de productontwikkeling
niet meer weg te denken."

Dat de keuze op SOLIDWORKS viel, had vooral te maken met de manier waarop SOLIDWORKS met assemblies omgaat. Franc Magnee, Manager Operations bij BluePrint Automation: "Het was voor ons essentieel om een complete verpakkingslijn in het 3D CAD-programma te kunnen zetten. Je hebt het dan over vele honderden, zo niet duizenden componenten. Bij veel programma's duurt alleen al het openen van zo'n assembly erg lang. SOLIDWORKS is in staat veel details weg te laten, waardoor het laden aanzienlijk sneller gaat."

Case Study


Verder lezen?
Download de hele Case Study in PDF

Klantenoverzicht
Deel deze klant