Wij hebben de mooiste klanten van Nederland

Het is voor u erg belangrijk te weten dat CAD2M ervaring heeft in CAD/CAM automatisering. Het feit dat wij meer dan 1500 tevreden klanten hebben is het bewijs dat we weten wat we doen. Uit deze gevarieerde klantenkring kunnen wij u klantreferenties voorleggen met een vergelijkbare werkomgeving als die van u.

DRU verwarming | SOLIDWORKS


DRU verwarming | SOLIDWORKS

DRU Verwarming B.V. is een producent van haarden en kachels met een sterke marktpositie in Europa. Deze positie is verkregen door een eeuwenoude specialistische en technische ervaring, een zeer ruim assortiment, personeel met jarenlange ervaring en haar innoverende kracht.

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van ons land. Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen, later werd overgeschakeld naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed scala aan gas verwarmingsapparaten. Inmiddels biedt DRU een toonaangevend programma van prachtige openhaarden en kachels.

Klantenoverzicht
Deel deze klant