Wij hebben de mooiste klanten van Nederland

Het is voor u erg belangrijk te weten dat CAD2M ervaring heeft in CAD/CAM automatisering. Het feit dat wij meer dan 1500 tevreden klanten hebben is het bewijs dat we weten wat we doen. Uit deze gevarieerde klantenkring kunnen wij u klantreferenties voorleggen met een vergelijkbare werkomgeving als die van u.

Ejair Engineering | dddrop 3D printer


Ejair Engineering | dddrop 3D printer

Als werkvoorbereider bij een machinebouwer besteedde Erik-Jan Roosen de productie van onderdelen uit. Hij zag vaak delen voorbij komen waarvan hij wist: dit is goed van kunststof te maken, maar de maatvastheid is daarbij wel van belang. Toen Roosen een tijdje zonder werk zat, besloot hij daarom deze dienst zelf aan te gaan bieden. Hij startte Ejair Engineering, een technisch tekenbureau in de breedste zin van het woord.

Ejair werkt vooral voor apparaten- en machinebouwers. Naast ontwerpen, produceert hij benodigde onderdelen ook vaak zelf. Voor het maken van kleinseries en prototypes gebruikt hij de dddrop 3D printer. Bij zijn keuze voor de dddrop was de achtergrond van CAD2M essentieel:

"CAD2M is helemaal thuis in de CAD/CAM wereld. Ze weten wat gebruikers als ik nodig hebben en kennen de printer door en door."

Ejair Engineering case study


Verder lezen?
Download de hele Case Study in PDF

Klantenoverzicht
Deel deze klant