Wij hebben de mooiste klanten van Nederland

Het is voor u erg belangrijk te weten dat CAD2M ervaring heeft in CAD/CAM automatisering. Het feit dat wij meer dan 1500 tevreden klanten hebben is het bewijs dat we weten wat we doen. Uit deze gevarieerde klantenkring kunnen wij u klantreferenties voorleggen met een vergelijkbare werkomgeving als die van u.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen | SOLIDWORKS & Simulation


Hogeschool van Arnhem en Nijmegen | SOLIDWORKS & Simulation

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) gebruikt al meer dan 10 jaar SOLIDWORKS CAD in hun lessen. Daarnaast onderwijzen ze in SOLIDWORKS Simulation: "Omdat de software een eenvoudige interface heeft, kunnen de leerlingen al snel overweg met het programma. We kunnen ons dan focussen op de theorie achter finite elements." Ook het studententeam van HAN Hydromotive gebruikte SOLIDWORKS CAD en Simulation om een auto te ontwikkelen die rijdt op waterstof: "We liepen tegen problemen aan met het ontwerpen, omdat de vorm en materialen het lastig maakten om handberekeningen te doen. SOLIDWORKS Simulation maakte het mogelijk om toch de juiste berekeningen uit te voeren". Voor ondersteuning kan de school altijd terugvallen op CAD2M:

"CAD2M ondersteunt onze educatieve instelling op veel verschillende manieren, daar zijn we heel blij mee. Het is een relatie die niet
wordt geëvenaard door enige andere reseller bij de HAN."

Bekijk de video:

Klantenoverzicht
Deel deze klant