Wij hebben de mooiste klanten van Nederland

Het is voor u erg belangrijk te weten dat CAD2M ervaring heeft in CAD/CAM automatisering. Het feit dat wij meer dan 1500 tevreden klanten hebben is het bewijs dat we weten wat we doen. Uit deze gevarieerde klantenkring kunnen wij u klantreferenties voorleggen met een vergelijkbare werkomgeving als die van u.

HoSt | SOLIDWORKS


HoSt | SOLIDWORKS

HoSt is een engineeringsbedrijf dat zich bezighoudt met biomassa-installaties en vergistingsinstallaties. Een steeds terugkerende uitdaging in deze industrie is het zo compact mogelijk bouwen van de installaties. Martijn Hiddink, Teamleider Technical Design bij HoSt licht toe:

"Met SOLIDWORKS kunnen we alles inzien voordat de bouw begint. Zo weten we of we in de problemen komen, waar ruimtegebrek
zit en of we overal bij kunnen".

Niet alleen voor de engineeringsafdeling biedt SOLIDWORKS voordelen: "Het geeft ook onze collega's de mogelijkheid om te zien waar we mee bezig zijn: de procesengineers, inkopers, servicemensen... En eventueel kunnen we de klant laten zien wat er gaat gebeuren. Het is eigenlijk een soort foto, dus iedereen kan zien hoe het gaat worden. Die communicatie maakt het voor ons gewoon heel makkelijk."

Bekijk de video:

Klantenoverzicht
Deel deze klant