Wij hebben de mooiste klanten van Nederland

Het is voor u erg belangrijk te weten dat CAD2M ervaring heeft in CAD/CAM automatisering. Het feit dat wij meer dan 1500 tevreden klanten hebben is het bewijs dat we weten wat we doen. Uit deze gevarieerde klantenkring kunnen wij u klantreferenties voorleggen met een vergelijkbare werkomgeving als die van u.

Jan te Kulve | dddrop 3D printer


Jan te Kulve | dddrop 3D printer

Jan te Kulve is bronsgieter in hart en nieren en hij beheerst het ambacht tot in de puntjes. Toch combineert hij tegenwoordig dit eeuwenoude vak-manschap met de moderne techniek van 3D printen. Sindsdien kan hij zijn kunstwerken efficiënter vergroten, verkleinen en reproduceren. Hij bedient de markt op maat, zonder in te leveren op de creativiteit.

Te Kulve gebruikt zijn 3D printer voor het maken van mallen. Op deze manier wint hij veel tijd en mag hij het 'saaie' deel van het werk overslaan. Hij koos bewust voor de dddrop, na uitvoerige oriëntatie in het veld:

"Het bouwvolume en gesloten kast vond ik belangrijk.
De kap houdt stof buiten en de warmte binnen."

Te Kulve zette deze techniek ook in voor een bijzonder project, dat hem persoonlijk raakt. Hij vertelt: "Dit geeft goed weer wat we tegenwoordig met nieuwe technieken kunnen, verbonden met het oude ambacht. Dat brengt je tot hele mooie zaken!"

Jan te Kulve Case Study


Verder lezen?
Download de hele Case Study in PDF

Klantenoverzicht
Deel deze klant