Wij hebben de mooiste klanten van Nederland

Het is voor u erg belangrijk te weten dat CAD2M ervaring heeft in CAD/CAM automatisering. Het feit dat wij meer dan 1500 tevreden klanten hebben is het bewijs dat we weten wat we doen. Uit deze gevarieerde klantenkring kunnen wij u klantreferenties voorleggen met een vergelijkbare werkomgeving als die van u.

MHB | DriveWorks


MHB | DriveWorks

MHB, gevestigd in het Gelderse Herveld, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige stalen ramen, deuren en gevels. Onder het motto 'Meer Licht' creëren zij ramen en deuren die daadwerkelijk meer licht doorlaten, dankzij de speciaal ontwikkelde stalen profielen. MHB had de wens om een gestandaardiseerd segment te implementeren. Ze besloten om hiervoor de configurator van DriveWorks te gebruiken. Hiermee wordt uit standaard onderdelen tóch op klantspecificatie een gevel samengesteld. DriveWorks genereert direct alle benodigde documenten:

"Met DriveWorks zijn alle documenten in een uur klaar, terwijl dit eerder wel 4 weken kon duren"

Werken met DriveWorks bespaart MHB veel tijd en doordat er geen tekenaar meer te pas komt aan deze projecten, kunnen ze in een lager prijssegment worden aangeboden.

MHB Case Study


Verder lezen?
Download de hele case study in PDF

Klantenoverzicht
Deel deze klant