Wij hebben de mooiste klanten van Nederland

Het is voor u erg belangrijk te weten dat CAD2M ervaring heeft in CAD/CAM automatisering. Het feit dat wij meer dan 1500 tevreden klanten hebben is het bewijs dat we weten wat we doen. Uit deze gevarieerde klantenkring kunnen wij u klantreferenties voorleggen met een vergelijkbare werkomgeving als die van u.

Mylaps | SOLIDWORKS


Mylaps | SOLIDWORKS

Mylaps startte in 1982 als oplossing voor een praktisch probleem: tijdens RC racewedstrijden was er altijd discussie over de rondetijden. Hoog tijd voor een timingsysteem, dacht een van de deelnemers. Intussen is Mylaps uitgegroeid tot marktleider met systemen voor o.a. zwemmen, fietsen, motor- en autosport. Ze verzorgen de timing voor grote evenement als de Tour de France, Olympische Spelen, MotoGP en NASCAR. Voor de ontwikkeling van deze systemen gebruiken ze SOLIDWORKS. Roy Bakker, Senior Mechanical Engineer bij Mylaps, vertelt:

"We gebruiken SOLIDWORKS omdat de time-to-market echt korter is. We ontwierpen bijvoorbeeld een finishcamera in één dag, inclusief de tekeningen. Binnen een week hadden we het product binnen."

Bekijk de video:

Klantenoverzicht
Deel deze klant