Bezoek CAD2M tijdens InNOWvate 2019!


Bezoek CAD2M tijdens InNOWvate 2019!


22 mei a.s. is CAD2M aanwezig tijdens InNOWvate in Amersfoort. InNOWvate is een interactief innovatie-evenement georganiseerd door Supply Chain Media. Hier leert u hoe u uw eigen ideeën werkelijkheid kunt laten worden! Zie de dddrop EVO Twin 3D-printer live aan het werk en laat u inspireren door de samenwerking met de Co-bot. Ook kunnen wij u alles vertellen over CAD-oplossingen om uw ontwerp- en maakproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Wat mag u verder verwachten deze dag:

  • Combineer de wijze lessen van inspirerende supply chain professionals als management expert Dirk Holbach, business transformation expert Sean Culey, Professor of Strategy Carlos Cordon en keynote sprekers als Janet Godsell en Aike Festini.
  • Benut de netwerkmogelijkheden en kom in contact met start-ups en de nieuwste technologieën zoals drones, 3D-printing, virtual reality en smartglasses in de Innovatie Zone.
  • Woon de tweede European Supply Chain Start-up Contest bij en luister naar de vijf finalisten van de contest die hun oplossing pitchen voor het grote publiek in de strijd om de eerste plaats en bijbehorend marketingbudget van € 40.000 en de op de dddrop 3D geprinte Supply Chain award.
  • Neem deel aan de break-outsessies en krijg inzichten over innovatieve oplossingen en hoe deze direct in de praktijk kunnen worden toegepast.
  • Ontdek de laatste supply chain oplossingen op de beursvloer.

Praktische informatie
InNOWvate vindt plaats op 22 mei 2019 van 9:00 tot 18:00 uur in de Rijtuigenloods in Amersfoort (Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort). Koop hier uw ticket of bekijk de pagina van InNOWvate voor meer informatie.

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht