CAD2M spreekt op Business Software event


CAD2M spreekt op Business Software event

Om optimaal te presteren is slimme business software een onmisbaar instrument voor de maakindustrie. Daarom organiseert het Mikrocentrum op 28 september een event met het thema "Business Software voor de maakindustrie – uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht". Centraal staat de noodzaak van voortgaande ketenintegratie en procesverbetering met behulp van ICT.

Digitalisering van het productontwikkelproces

Als strategisch partner van de maakindustrie en leverancier van verschillende software-oplossingen, is CAD2M uiteraard aanwezig op dit evenement. Jeroen de Kort zal hier spreken over de digitalisering van het productieproces. Op dit moment vindt er een ontwikkeling plaats waarbij een aantal bedrijfsprocessen van fysiek naar digitaal gaan. Hiervoor is de inzet van technologie en het veranderen van werkwijze van engineers essentieel. Tijdens onze expert class zullen we deze digitale transitie beschrijven aan de hand van een praktijkvoorbeeld.

Praktische informatie

Het Business Software Event vindt plaats op 28 september in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Toegang is gratis, maar u dient zich wel aan te melden. Meer informatie en aanmelden kan via de website van het Business Software Event.

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht