Nieuw: CAD2M Customer Care


Nieuw: CAD2M Customer Care

Onze klanten zijn belangrijk voor ons, we willen de best mogelijke dienstverlening bieden. Daarom hebben we onlangs een nieuwe afdeling opgericht: CAD2M Customer Care.

Deze nieuwe afdeling opereert tussen de helpdesk en adviseurs in. Zij nemen regelmatig contact op met onze klanten, om eens te horen hoe alles loopt. Want als we regelmatig in contact blijven, komen we tot de beste resultaten. De Customer Care afdeling wordt gerund door Annemiek de Vries en Shanna Leeuwerik. Misschien kent u Annemiek al, zij was voorheen werkzaam als binnendienst-medewerkster en ze coördineert onze trainingen. Shanna is nieuw aangetrokken voor de afdeling, maar is nu al als een vis in het water. Shanna: "Ik heb het ontzettend naar mijn zin op de Customer Care afdeling. Ik vind het fijn als ik mensen net dat beetje extra kan bieden".

U kunt bij de dames van Customer Care terecht met al uw vragen: groot of klein. Zij staan tot uw dienst om deze te beantwoorden of u in contact te brengen met de juiste collega. U kunt Annemiek en Shanna bereiken via 0314-377040 of customercare@cad2m.nl.

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht