Maak kennis met de dddrop EVO Twin op RapidPro 2019


Maak kennis met de dddrop EVO Twin op RapidPro 2019

RapidPro is dé internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling. Tijdens de komende RapidPro op 13 en 14 maart a.s. wordt onder andere antwoord gegeven op de vraag: Welke technieken zijn het meest geschikt wanneer uw productconcept overgaat tot prototyping en in productie? Low volume, rapid of on demand production spelen tijdens dit proces een belangrijke rol. Vooral bij producten die niet in massale volumes geproduceerd worden, wilt u flexibel of in customized batches kunnen produceren. Dat u daarvoor niet altijd een zeer hoogwaardige en kostbare 3D printtechnologie voor nodig heeft, laat CAD2M zien met de nieuwe dddrop EVO Twin 3D-printer.

Digital manufacturing
Digital manufacturing toepassingen zoals additive manufacturing, 3D-simulatie en rapid manufacturing veroveren steeds meer terrein binnen de industrie. Niet alleen voor prototypes, maar ook binnen productieprocessen. Een uitgebreid congresprogramma biedt u een compleet overzicht om deze technieken met succes binnen uw productieprocessen te integreren. Zo zal ook Alfred Uytdewilligen, van dddrop 3D-printers, een lezing geven over 'Digitalisering in de maakindustrie'.

Kom 13 & 14 maart naar Veldhoven, laat u inspireren door de sprekers en bezoek ons op stand nummer 28 en ontdek de veelzijdigheid van de dddrop EVO Twin 3D-printer!

Praktische informatie

De RapidPro vindt plaats op 13 en 14 maart 2019 in Veldhoven. Toegang is gratis, na registratie via de website.

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht