‘Gaan met die Spaan!’ informatiesessie


‘Gaan met die Spaan!’ informatiesessie

Verspanen is topsport: u verkent de grenzen om op de toppen van uw kunnen te produceren. De juiste uitrusting is essentieel voor de beste prestatie. Daarom hebben 3 leveranciers uit de verspanende industrie de handen ineen geslagen. Tijdens "Gaan met die Spaan" laten Hoffmann, Style en CAD2M zien hoe u efficiënter kunt verspanen dankzij de juiste uitrusting.

Tijdens het evenement worden live 2 werkstukken gefreesd uit C45 staal. We beginnen met een spectaculair snelle 3-assige 2.5D voor- en nabewerking op de klem en het boren van gaten met bijzonder hoge voeding. De demo wordt afgemaakt met het voor- en nafrezen van een nokkenschijf op de 4e as. De bewerking wordt uitgevoerd op het STYLE MC1000 bewerkingscentrum. Hoffmann Group zal deze machine onder andere voorzien van de GARANT MasterSteel Feed-boor. De bewerking wordt aangestuurd door de SolidCAM software van CAD2M. De iMachining technologie van SolidCAM creëert automatisch de optimale bewerkingscondities, waardoor u tot het uiterste kunt gaan.

Kom naar onze "Gaan met die Spaan" themadag op dinsdag 29 november bij Style CNC Machines in Bunschoten. Tijdens de 2 uur durende sessie leveren wij als partners het bewijs dat spanen maken beter kan. U heeft keuze uit een middag- en avondsessie:

  • 13:15 - 15:15 middagsessie (lunch vanaf 12:30)
  • 17:45 - 19:45 avondsessie (diner vanaf 17:00) - nog enkele plekken vrij!

Gaan met die Spaan


Download de flyer:

Flyer GMS

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht