Introductie dddrop smart module


Introductie dddrop smart module

Op 7, 8 en 9 maart vindt wederom de RapidPro beurs in Veldhoven plaats. Dit is dé vakbeurs voor prototyping, productie en productontwikkeling. U vindt hier de hele keten, van idee tot product. 3D printen speelt hierin een cruciale rol. Ook dddrop is aanwezig en lanceert een nieuwe feature: vanaf nu maakt u uw printer intelligent met de smart module.

dddrop smart module
Met de smart module bestuurt u de dddrop 3D printer met uw mobiele telefoon, tablet of desktop. De module maakt 3D printen zo eenvoudig mogelijk voor de gebruiker. U kiest simpelweg het model en start met printen. De printer kiest zelf de juiste instellingen.

De printer die u begrijpt
De dddrop printer moet begrijpen wat de gebruiker wil, in plaats van alleen andersom. Daarom onderzochten we hoe klanten willen werken met de printer, en stopten deze intelligentie in de smart module. Zo is de printer nu standaard uitgerust met een camera. U kunt het proces nu in de gaten kunt houden, onafhankelijk van waar u zich bevindt: voor de printer, in uw kantoor, thuis of buiten. Tevens kan de dddrop u een mail sturen met een foto van het product, op verschillende momenten in het printproces. De app vindt elke dddrop 3D printer in uw netwerk of maakt verbinding via de cloud als u buiten het bedrijfsnetwerk bent. Met de app bekijkt, pauzeert en stopt u de print vanuit huis of onderweg.

Dddrop-print.jpg

Live ondersteuning
Met de smart module haalt u ook het meeste uit uw support contract. Onze engineers kunnen u live ondersteunen bij een probleem. In de toekomst zal de printer ook automatisch worden geüpdatet en zullen meer features worden toegevoegd om de gebruiker optimaal te begrijpen en ondersteunen. Zo willen we 3D printen net zo makkelijk maken als het printen van papieren documenten.

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht