PDM Standard vervangt Workgroup PDM


PDM Standard vervangt Workgroup PDM

Herhaling

Veel klanten gebruiken PDM voor het structureren van hun ontwerpdata. Tot 2016 was het managementsysteem Workgroup PDM onderdeel van SOLIDWORKS Professional en Premium. Vanaf SOLIDWORKS 2018 gaat Workgroup PDM echter definitief over in het nieuwe programma PDM Standard. Workgroup is dan niet meer beschikbaar. Het is belangrijk dat u de overstap op tijd maakt, zodat u volgend jaar zorgeloos kunt updaten naar de nieuwe release.

SOLIDWORKS PDM Standard
PDM Standard biedt een functioneel en schaalbaar data management systeem dat is gebaseerd op de robuuste Microsoft SQL Server Express database. Daarnaast is de interface geïntegreerd in Windows Explorer, voor optimaal gebruiksgemak. PDM Standard is net als Workgroup PDM gratis opgenomen in SOLIDWORKS Professional en Premium.

Webinar
Wat betekent de overgang van Workgroup PDM naar PDM Standard voor u? Volg onze webinar op 19 juli om helemaal op de hoogte te zijn. U hoort wat de verschillen zijn tussen beide managementsystemen en wat de migratie inhoudt. De webinar start om 11:00 en duurt ongeveer een half uur.

Registratie PDM webinar

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht