Schrijf u in voor CAD2M Live


Schrijf u in voor CAD2M Live

Op 10 oktober is het weer tijd voor onze jaarlijkse relatiedag: CAD2M Live! Op deze dag, in het Inspyrium in Cuijk, kunt u 'live' met ons én uw branchegenoten het gesprek aangaan over de trends en ontwikkelingen voor 2019.

Uiteraard onthullen we alle nieuwe features in SOLIDWORKS 2019, daarnaast is er de inmiddels zeer populaire tips & tricks sessies over SOLIDWORKS. Dit jaar zijn er 3 aparte tips & tricks sessies: de eerst behandelt juist díe tips die veel klanten nog niet kennen, de tweede geeft praktische handvaten voor het behalen van uw SOLIDWORKS certificering en in de afsluitende sessie leert u hoe u de performance van uw computer kunt verbeteren door de juiste instellingen in SOLIDWORKS te gebruiken.

Dit jaar nemen onze engineers u mee tijdens een compleet engineeringsproces. Olympisch BMX'er Twan van Gendt heeft CAD2M uitgedaagd zijn BMX fiets nog verder te optimaliseren. Op de inspiratiemarkt laten onze engineers zien hoe ze aan de slag zijn gegaan met bijvoorbeeld digitaal testen, organisch ontwerp, 3D-printing en verspaning. Laat u inspireren!

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie en het volledige programma op onze CAD2M Live website.

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht