SolidCAM en Visualize op de TechniShow


SolidCAM en Visualize op de TechniShow

In maart is het weer zo ver: de TechniShow! Deze beurs presenteert het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. U vindt er innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, bewerking van metalen & kunststoffen en hulpmiddelen. CAD2M is hier aanwezig als partner van Hoffmann en Style.

De Hoffmann Group is systeempartner voor kwaliteitsgereedschap. Zij presenteren de unieke tonfrees waarmee u met grotere dieptestappen dezelfde ruwheidswaarde kunt behalen. Tijdens de Technishow geeft Hoffmann meerdere demo's waarbij deze tool wordt aangestuurd door SolidCAM, als een van de weinige software pakketten die dit kan. Benieuwd naar de mogelijkheden van de tonfrees en SolidCAM? Bezoek Hoffmann op stand nummer 12.A058.

Style CNC machines is fabrikant van draai- en freesmachines. Zij lanceren tijdens de Technishow een unieke innovatie waarmee het mogelijk is om de Style draaibanken onder vollast te schakelen. Style gebruikt SOLIDWORKS Visualize voor de presentatie van deze nieuwe technologie, die tevens genomineerd is voor de innovatie-award. Met SOLIDWORKS Visualize kunt u levensechte afbeeldingen, video's en zelfs VR beelden maken. Geïnteresseerd in de nieuwe technologie van Style of naar SOLIDWORKS Visualize? Kom langs op stand 12.B084.

Praktische informatie

De Technishow vindt plaats op 20 t/m 23 maart in de Jaarbeurs te Utrecht. Toegang is gratis na inschrijving op de website.

Gratis inschrijven TechniShow >>

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht