SOLIDWORKS PCB en PCB Connector


SOLIDWORKS PCB en PCB Connector

Producten worden steeds slimmer en de vraag naar koppeling met het internet groter. Snelheid en efficiëntie spelen hierbij een belangrijke rol. De noodzaak van een geïntegreerd mechanisch, elektrisch en elektrotechnisch ontwerp wordt hiermee van groter belang. Daarom voegt SOLIDWORKS nu naast 3D CAD en Elektrisch 3D ontwerp ook PCB design toe aan haar productgamma. Dit ontwerpprogramma voor printplaten is gebaseerd op Altium Designer en heeft een naadloze integratie in SOLIDWORKS 3D CAD. Voor iedereen die al gebruik maakt van Altium, is er de PCB Connector die Altium Designer met het SOLIDWORKS 3D CAD pakket koppelt.

Benieuwd hoe het werkt? Volg onze webinar of seminar!

Webinar 11 april

Tijdens de webinar ziet krijgt u een introductie in SOLIDWORKS PCB en de PCB Connector. Ook krijgt u een kijkje in de software en ziet u hoe de integratie met een SOLIDWORKS model werkt. Na afloop is er een mogelijkheid om vragen te stellen. De webinar start om 11:00 uur en duurt ongeveer 30 minuten.

Webinar PCB


Seminar 20 april

In de seminar gaan we uitgebreider in op de functionaliteiten van SOLIDWORKS PCB en de PCB Connector. Ook zijn de vertegenwoordigers van SOLIDWORKS en Altium Designer aanwezig om direct antwoord te geven op al uw vragen.

Programma:
10:00 Introductie
10:30 Uitleg en demonstratie
12:00 Lunch

PCB Connector SEM


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht