SOLIDWORKS Simulation gratis online webinar, 21 februari


SOLIDWORKS Simulation gratis online webinar, 21 februari

Wat als de vragen waar u tegenaan loopt bij het ontwerpen, testen, aanpassen en opnieuw testen van uw producten zouden kunnen worden beantwoord voordat er materiaal wordt bewerkt of bedrading wordt geïnstalleerd? Door virtueel te testen met SOLIDWORKS Simulation kan dat!

SOLIDWORKS Simulation helpt om:

  • Prestaties te verbeteren
  • Kwaliteit te verhogen
  • Kosten te verlagen

Op donderdag 21 februari host SOLIDWORKS Technical Manager Mattias Robertsson een gratis online webinar over dit onderwerp. Hij demonstreert hoe geïntegreerde tools voor virtueel testen u in staat stellen om te innoveren, te evalueren en te valideren. Leer van de expert! Deze webinar wordt gehouden in het Engels.
Meer informatie en aanmelden

TAAL:
Engels
WANNEER:
21 Februari 2019, 10.30 - 11.00
PRESENTATOR:

Mattias Robertsson, Territory Technical Manager, SOLIDWORKS

SOLIDWORKS Simulation stelt elke ontwerper in staat om onderdelen en producten virtueel te testen in een levensechte omgeving. En dat voordat er ook maar iets geproduceerd is. SOLIDWORKS Simulation geeft u de tools om producten met een hogere kwaliteit sneller op de markt te brengen tegen lagere kosten.

Schrijf u nu in om meer inzicht te krijgen in de manier waarop de nieuwe tools in SOLIDWORKS Simulation ontwerpers en analisten helpen bij het optimaliseren van ontwerpen en het evalueren van de prestaties van een product, op elk moment in het ontwerpproces.

Na de presentatie zal de host, Mattias, graag uw vragen beantwoorden.

Meer informatie en aanmelden

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht