Update nu zelf uw SolidCAM licentie


Update nu zelf uw SolidCAM licentie

Als klant van SolidCAM kunt u vanaf nu in de SolidCAM klantenomgeving controleren op updates voor uw licentie en deze direct downloaden. U hoeft hiervoor dus geen contact meer op te nemen met CAD2M en kunt meteen aan de slag. Bovendien kunt u nu ook zelf direct uw netwerklicentie downloaden. Voorheen moest dit worden aangevraagd bij SolidCAM.

Als u SolidCAM onderhoud heeft krijgt u de nieuwste versie. Zonder onderhoud krijgt u de update van het kalenderjaar waarin uw onderhoud afliep. U kunt gewoon met deze oudere versie blijven werken.

Om toegang te krijgen tot updates voor uw licentie, logt u in op SolidCAM.com met de knop linksbovenin. Navigeer vervolgens via het menu naar Onderhoud > Login & Downloads. Nog geen logingegevens? Registreer u op de registratiepagina. Eenmaal ingelogd ziet u een overzicht van beschikbare updates. Kies de gewenste download en u ontvangt automatisch de juiste versie voor u.

Behalve updates voor uw licentie kunt u voor veel meer dingen in de klantomgeving terecht. U vindt er onder andere de meest recente versie van SolidCAM en InventorCAM, Engelstalige trainingsmanuals, tutorials en video’s waarmee u zelf uw kennis kunt vergroten. Haal dus het meeste uit uw licentie met de content in de klantomgeving!

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht