SOLIDWORKS en SolidCAM Education

SOLIDWORKS, SolidCAM én CAD2M schatten het onderwijs op waarde. Het is belangrijk dat studenten een goede basis krijgen en werken met de beste tools. Daarom bieden we voor zowel SOLIDWORKS als SolidCAM een educatieve editie aan. Met deze pakketten onderwijzen scholen hun studenten met een zo volledig mogelijk pakket CAD en CAM software. Zo kunnen zij hun studenten optimaal voorbereiden op hun toekomstige loopbaan.

Onderwijs

SOLIDWORKS Education Edition

Het SOLIDWORKS Education programma biedt een complete verzameling van 3D ontwerp tools die ook gebruikt worden door miljoenen professionals. Met SOLIDWORKS kunnen uw studenten snel:

  • Gedetailleerde ontwerpen maken
  • Ontwerpen en onderdelenlijsten documenteren
  • Ontwerpen analyseren en verifiëren
  • Illustraties voor projecten en presentaties maken

scheiding-lijn.jpg

Trainingen

Om uw leerlingen de beste basis te kunnen geven, is het belangrijk dat docenten up-to-date blijven van alle mogelijkheden in de software. het is daarom goed om nieuwe docenten in een basisopleiding te voorzien, maar ook om huidige docenten af en toe op te frissen of zich verder te laten ontwikkelen. We bieden daarom 4 SOLIDWORKS trainingen aan voor docenten:

Meer informatie, of een speciale training organiseren voor uw school? Neem contact op met onze SOLIDWORKS trainingscoördinator Annemiek de Vries via annemiek@cad2m.nl of 0314 377 050.

SolidCAM for Education

SolidCAM voor Educatief biedt scholen de mogelijkheid om voor een gereduceerde prijs gebruik te maken van het volledige pakket aan SolidCAM software. Zelfs de iMachining module is opgenomen in dit pakket. De enige beperking is dat er geen G-code kan worden gegenereerd.

Met dit pakket kunt u uw leerlingen dus volledig onderwijzen in SolidCAM en voorbereiden op een toekomst in de freesindustrie.

scheiding-lijn.jpg

Trainingen

Om uw leerlingen de beste basis te kunnen geven, is het belangrijk dat docenten up-to-date blijven van alle mogelijkheden in de software. het is daarom goed om nieuwe docenten in een basisopleiding te voorzien, maar ook om huidige docenten af en toe op te frissen of zich verder te laten ontwikkelen. We bieden daarom 1 standaard training aan voor docenten:

Meer informatie, of een speciale training organiseren voor uw school? Neem contact op met onze SolidCAM trainingscoördinator Jasper Willemsen via jasper@cad2m.nl of 0314 377 050.