Over ons

Uw partner in ontwerp- en maakprocessen

CAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. Wij ondersteunen u in het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer. Maar CAD2M biedt meer dan soft- en hardware oplossingen. Wij denken op hoog niveau met u mee en zien kansen voor innovatie en automatisering op uw werkvloer. We zetten de behoefte van onze klanten om tot één praktische totaaloplossing. Het gehele proces wordt begeleid met services als consultancy, implementatie, training en helpdesk. Zo slaan we samen met onze klant de brug van idee naar markt. Het resultaat is een kortere ontwikkel- en productietijd, snellere time-to-market en verhoogde productiviteit.

Waarom CAD2M?

Onze passie voor techniek heeft ertoe geleid dat we een uniek team van engineers ter beschikking hebben. Met een gemiddeld hogere vertegenwoordiging van van technisch personeel ten opzichte van commerciële medewerkers kunnen we een solide ondersteuning bieden aan onze klanten. Onze engineers hebben gewerkt in een verscheidenheid van industrieën, waaronder kunststofverwerking, metaalverwerking, elektrotechniek, consumentenproducten, automotive, verpakkingen en engineering.

CAD2M-team2.jpg

  • 25 jaar ervaring in het automatiseren van ontwikkel- en maakprocessen
  • Meer dan 40 medewerkers en meer dan 2000 klanten in de ontwerp- en maakindustrie
  • Meest technische SOLIDWORKS partner in Nederland
  • We lossen 70% van alle helpdesk vragen binnen 24 uur op
  • Meer dan 90% van onze klanten is tevreden met de oplossing van onze helpdesk

Officiële reseller

CAD2M is officiële reseller van SOLIDWORKS, SolidCAM, DriveWorks en de dddrop 3D printer. Onze trainers en helpdeskmedewerkers zijn hoog gecertificeerd in hun vakgebied en houden deze kennis up-to-date met trainingen.

Reseller