Seco Tools


Seco Tools

Seco is één van 's werelds grootste leveranciers van de verspaningsindustrie voor o.a. frezen, draaien en het maken van gaten. Ze ontwikkelen en leveren de technologie, processen en ondersteuning die maakbedrijven nodig hebben om hun productiviteit en winstgevendheid te vergroten. Seco gebruikt een praktische aanpak om de uitdagingen van de klant te overwinnen. Relaties op basis van vertrouwen en respect zijn daarbij erg belangrijk, evenals een samenwerking met complementaire partners om een optimale oplossing te bieden.

Samenwerking

Om efficiënt te verspanen, is een soepele samenwerking tussen de verschillende onderdelen in het proces cruciaal. Dankzij het partnerschap tussen Seco en CAD2M helpen we onze klanten maximaal te presteren. In Nederland werkt Seco dan ook met software van CAD2M om zo hun tools te verbeteren. Door onze expertise te bundelen, helpen we om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te verspanen. Dit komt o.a. tot uiting in gezamenlijke demonstraties en informatiemiddagen.

Seco vertelt:

"Samenwerken met CAD2M levert Seco en onze klanten een win-winsituatie. Onze gereedschappen gaan veel langer mee doordat de klant de juiste freesstrategieën kan toepassen met CAD2M. Ook complexe producten kunnen veel makkelijker verspaand worden met de CAD/CAM software van CAD2M."

Partneroverzicht
Deel deze partner