STYLE CNC Machines


STYLE CNC Machines

STYLE is fabrikant van draai- en freesmachines, van ontwikkeling tot eindproduct. Dit maakt STYLE een bekende en betrouwbare leverancier van CNC draaibanken voor enkelstuks en kleine series. De kernmerken van STYLE machines zijn: snel, flexibel en gebruiksvriendelijk.

Samenwerking

Om efficiënt te verspanen, is een soepele samenwerking tussen de verschillende onderdelen in het proces cruciaal. Dankzij het partnerschap tussen STYLE en CAD2M helpen we onze klanten maximaal te presteren. We werken samen aan een optimale aansturing van de machine, bijvoorbeeld door maximaal afgestemde post-processoren te ontwikkelen. Door onze expertise te bundelen, helpen we om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te verspanen. Dit komt o.a. tot uiting in gezamenlijke demonstraties en informatiemiddagen.

STYLE vertelt:

"De samenwerking tussen CAD2M en STYLE is optimaal waarbij de STYLE klant profiteert. Door de goede relatie is het eenvoudig om de klant in contact te brengen met de gespecialiseerde mensen bij CAD2M. De klant heeft de mogelijkheid om complexere producten te maken op een STYLE machine door gebruik te maken van de CAD/CAM software van CAD2M. Hierdoor kan de klant op de meest efficiënte manier zijn complexere producten vervaardigen."

Partneroverzicht
Deel deze partner