Van Hoorn Carbide


Van Hoorn Carbide

Van Hoorn Carbide is specialist in hardmetalen frezen. De frezen zijn uitgevoerd met specifiek op de toepassing toegespitste geometrieën en coatings, voor de optimale standaard oplossing. Dankzij extra enge toleranties werken de Van Hoorn frezen uiterst nauwkeurig.

Samenwerking

Om efficiënt te verspanen, is een soepele samenwerking tussen de verschillende onderdelen in het proces cruciaal. Door de expertise van CAD2M en Van Hoorn te bundelen, helpen we om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te verspanen. Dit komt o.a. tot uiting in gezamenlijke demonstraties en informatiemiddagen.

Van Hoorn vertelt:

"A step forward in productivity" wil Van Hoorn Carbide altijd voor haar klanten verzorgen. Om dit te kunnen bereiken wordt er iedere dag met een groot team van ervaren mensen gewerkt aan de ontwikkeling, productie en testen van hoogwaardige freesgereedschappen. In het productieproces heeft de klant echter te maken met meerdere facetten zoals machine, opspanning, te bewerken materiaal en natuurlijk het programmeren. Door de samenwerking van CAD2M en Van Hoorn Carbide kunnen de klanten rekenen op een samenwerking van verschillende specialisten welke zorgen voor de volgende stap in productiviteit!?"

Partneroverzicht
Deel deze partner