CAD2M steunt Team 88 in Zeepkistenrace

CAD2M is er altijd voor in om leuke initiatieven te steunen. Dit keer Team 88, zij doen mee aan de Red Bull Zeepkistenrace in Valkenburg. Ze gebruiken SOLIDWORKS om hun zeepkist te tekenen én virtueel te testen. Daarnaast zetten ze de dddrop 3D printer in, zodat ze zelf onderdelen kunnen produceren! Blijf deze pagina volgen voor alle ontwikkelingen

scheiding-lijn.jpg

Team-88-red-bull-2.jpg

Ontwerp & win

Ontwerp in SOLIDWORKS een F1 stuur voor Team 88. Stuur het ontwerp vóór 14 augustus 12.00 uur in via marketing@cad2m.nl.

Elk ingezonden stuur wordt in 3D geprint met de dddrop 3D printer en op de zeepkist geplaatst. Het winnende ontwerpteam krijgt in de week van 14 augustus bezoek van de RedBull Angels! De dames nemen genoeg RedBull mee voor de hele afdeling.

scheiding-lijn.jpg

Wie is Team Allemachtig Prachtig 88?


Trots willen wij weer zijn op ons elftal. Het Nederlands elftal met de rijke historie en legendarische spelers. Terug verlangen wij naar "Allemachtig prachtig 88!". Gullit, Van Basten & Rijkaard.

Tijdens de Red Bull Zeepkistrace neemt het team uit 88 deel om met alle bezoekers het Nederlandse volkslied te zingen en in een originele 88 voetbalschoenzeepkist de weg naar succes (de berg af) in te slaan.

Team-88.jpg

scheiding-lijn.jpg

Test: hoe is de luchtweerstand?

Bij een zeepkistenrace draait het erom wie het snelste -heel- onderaan de heuvel aankomt. Hoe minder luchtweerstand, hoe sneller we de bultafdalen. Gelukkig kunnen we de aerodynamica van ons voertuig testen in SOLIDWORKS. Hiernaast een video van het eerste model.

scheiding-lijn.jpg