CAD2M Webinars

Bij CAD2M organiseren we regelmatig webinars en seminars. Op deze pagina vindt u de opnames van webinars in het verleden. Benieuwd naar aanstaande events? Kijk dan in onze evenementenkalender!Product Data Management

Elke engineer kent het wel: u verspilt tijd aan het zoeken naar een document dat verplaatst, overschreven of weggegooid blijkt te zijn. Ontzettend inefficiënt, maar bovenal frustrerend! Met SOLIDWORKS PDM (Product Data Management) is het beheren van data kinderspel en wint u veel tijd terug. Vanaf nu vindt u snel de juiste gegevens, gebruikt u altijd de juiste revisie en stroomlijnt u eenvoudig uw documentenflow. In deze webinar laten we zien wat PDM is, hoe het werkt en wat u ermee kunt.


scheiding-lijn.jpg


SOLIDWORKS Visualize

SOLIDWORKS Visualize creëert levensechte afbeeldingen of video's vanuit het SOLIDWORKS model. Zo hoeft u niet te wachten op een prototype of het eindproduct voor het maken van o.a. drukwerk, webcontent en ontwerpbeoordelingen. In deze webinar laten we zien wat SOLIDWORKS Visualize is, hoe het werkt en wat u ermee kunt.

scheiding-lijn.jpg


Een succesvol CAM project

Het succes van een CAM software wordt ondersteund door vier factoren: de software, post-processor, training en support. Zonder dat deze factoren juist zijn ingevuld en samenwerken, zal uw CAM project niet (volledig) slagen. In deze webinar vertellen we daarom waar u op moet letten voor het laten slagen van uw CAM project.

scheiding-lijn.jpg

DriveWorks Xpress

Is elk product dat u maakt uniek, maar in de basis gelijk? Dan is de Configure-To-Order (CTO) werkwijze misschien interessant voor u. Met het CTO principe standaardiseert u producten en bouwt de bestelling op uit bestaande blokken. Iedere SOLIDWORKS gebruiker kan al aan de slag met CTO, in elke licentie is namelijk de configurator DriveWorks Xpress geïntegreerd. In deze webinar laten we zien hoe het werkt.