LenteKriebelKorting: in mei korting op alle CAD2M oplossingen*

lentekriebelkorting3.jpg

LenteKriebelKorting

Bij CAD2M ontvangt u t/m 31 mei korting op alle CAD2M oplossingen. Schaf nu extra voordelig uw SOLIDWORKS, SolidCAM of DriveWorks licentie aan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Voorwaarden:

  • Actie geldt alleen i.c.m. een onderhoudscontract. Korting geldt alleen op de licentieprijs.
  • Actie geldt niet voor de dddrop 3D printer.
  • Actie geldt niet i.c.m. andere acties.
  • Onder voorbehoud van acceptatie.
  • Actie geldt t/m 31 mei 2016.
  • Algemene leveringsvoorwaarden van CAD2M zijn van toepassing.

CAD2M oplossingen

Dankzij ons complete productgamma bieden we een totaaloplossing voor de ontwerp- en maakindustrie. Zo slaan wij samen met onze klanten de brug van idee naar markt.

SOLIDWORKS
Met de SOLIDWORKS 3D CAD software creëert u in 3D onderdelen, samenstellingen en tekeningen. SOLIDWORKS 3D CAD omvat 3 pakketten (Standard, Professional en Premium) die oplopen in functionaliteit voor o.a. plaatwerk, lasverbindingen, kostenraming en buis/pijprouting. Indien u uitgebreidere functionaliteiten wenst, bieden we ook specifieke SOLIDWORKS modules aan voor o.a. simulatie, elektrische systemen en documentorganisatie.

SolidCAM
SolidCAM is een complete productieoplossing voor efficiënte en winstgevende CNC-programmering. Deze CAM software is geschikt voor alle CNC applicaties en naadloos geïntegreerd in SOLIDWORKS. Met de SolidCAM iMachining module bespaart u tot wel 90% bewerkingstijd doordat iMachining de meest optimale verspaningscondities creëert.

DriveWorks
DriveWorks configureert automatisch producten en documenten op basis van kennisregels. U kunt DriveWorks inzetten als productconfigurator voor het automatiseren van uw ontwerpen en als verkoopconfigurator voor de automatisering van uw output zoals offertes, tekeningen en stuklijsten.