PDM Standard nu in SOLIDWORKS Professional & Premium

SOLIDWORKS PDM Standard

Ontwerpt u met SOLIDWORKS 2016 Professional of Premium? Dan kunt u zonder extra aanschafkosten SOLIDWORKS PDM Standard inzetten. SOLIDWORKS PDM Standard biedt een reeks intuïtieve en aanpasbare tools voor het beheer van uw SOLIDWORKS-bestanden.

Zoek snel de gewenste gegevens

Engineers en ontwerpers verliezen veel tijd met het zoeken naar bestanden. SOLIDWORKS PDM Standard beschikt over zoekfuncties waarmee u snel het juiste document vindt.

  • Geavanceerd zoeken in Windows Verkenner
  • Configureerbaar zoekformulier met invoervelden voor bedrijfsspecifieke informatie
  • Ingebouwde SOLIDWORKS-bestandspreview

Behoud van versie- en revisiehistorie

Het maken en bijhouden van een goede versie- en revisiehistorie is lastig en tijdens dit proces ontstaat veel dubbele informatie. SOLIDWORKS PDM Standard neemt dit werk uit handen: er wordt automatisch een volledige ontwerphistorie bijgehouden.

  • Automatische aanmaak van versies en bijwerking van referenties
  • Automatisch oplopende revisies
  • Gemakkelijk ophalen van vorige versies

Elektronische workflow

Inefficiënte goedkeuringsprocessen voor documenten verspillen tijd. SOLIDWORKS PDM Standard helpt u dit proces te automatiseren en zorgt dat iedereen up-to-date blijft.

  • Toegang beperken voor bepaalde gebruikers of groepen
  • Automatisch versturen van meldingen
  • Maximaal 10 configureerbare statussen om tijdens het goedkeuringsproces informatie over elektronische handtekeningen toe te voegen

Aan de slag met PDM Standard

Wat kan SOLIDWORKS PDM Standard voor u betekenen? Wij kunnen u op de volgende manieren van dienst zijn:

Telefonisch consult

Onze PDM-adviseur bepaalt samen met u, in een gesprek van ongeveer 10 minuten, de inzetbaarheid van SOLIDWORKS PDM Standard.

Workshop in Doetinchem

Volg ons PDM seminar op woensdag 2 maart 2016. Onder begeleiding van een PDM consultant ervaart u de eenvoud en het gemak van SOLIDWORKS PDM. Neem uw eigen onderdelen, assembly's en tekening mee, en ga aan de slag.

Whitepaper en klantvideo

Vraag de whitepaper aan en leer 5 manieren waarop PDM u helpt met het succesvol hergebruiken van uw ontwerpen. Of bekijken onze klantvideo en luister naar het verhaal van fietsenfabrikant Van Raam, die met succes gebruikt maakt van de Product Data Management oplossing.

Wilt u meer weten van SOLIDWORKS PDM Standard? Vul dan het onderstaande formulier in en laat weten hoe we u kunnen informeren. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen.


SOLIDWORKS PDM functies