Bizar snel CNC programmeren en verspanen

solidcam_imachining_2.jpg

Bij CAD2M zijn wij van mening dat 4 factoren het succes van uw CAM-inrichting bepalen: de software, post-processor, training en support. Dankzij een goede invulling van deze keten, zorgen wij voor een geslaagd CAM project. En nu is hét moment om SolidCAM aan te schaffen. Voor iedereen die al gebruik maakt van een CAM pakket, bieden we namelijk bizar aantrekkelijke switch-tarieven!

SolidCAM software

SolidCAM is een krachtig & innovatief CAM-pakket dat volledig geïntegreerd is in SOLIDWORKS en Inventor. SolidCAM software is geschikt voor alle CNC besturingen en bevat de revolutionaire iMachining module. Deze genereert telkens opnieuw -volledig automatisch- gereedschapsbanen die perfect zijn afgestemd op uw machine, gereedschap en te verspanen materiaal. Met SolidCAM kunt u tot wel:

  • 70% Sneller verspanen
  • 50% Sneller CNC programmeren
  • 20% Toolbesparing realiseren


CAD2M ondersteuning

Bij CAD2M onderscheiden we ons met onze deskundige SolidCAM support, sterke trainingen en betrouwbare post-processoren. Bij ons zijn alle post-processoren maatwerk, zodat de software optimaal werkt voor uw toepassing. Voordat u aan de slag gaat met SolidCAM, volgt u bij ons een gedegen training. Deze training wordt altijd aangepast op uw specifieke situatie en kan zelfs op locatie gegeven worden. Na uw training blijven we u ondersteunen met de beste support. Er zijn bij CAD2M altijd direct technische specialisten met praktijkervaring voor u bereikbaar.

Contact

Benieuwd naar onze switch-tarieven? Of wilt u weten hoeveel tijd, geld en gereedschap u kunt besparen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.