SOLIDWORKS WORLD 2017

Het is weer zo ver! Maandag startte SOLIDWORKS World 2017 in Los Angeles. De komende dagen houden we u op de hoogte van alles wat we zien, horen en ontdekken op de grootste SOLIDWORKS bijeenkomst van het jaar.

sww2017.jpeg


dddrop @ SOLIDWORKS World

Deze derde dag lichtte SOLIDWORKS een tipje van de sluier over de aanstaande snufjes in SOLIDWORKS 2018. Trots keken we -samen met 6000 anderen- toe hoe features werden toegelicht met het ontwerp van onze dddrop 3D printer! Benieuwd naar deze nieuwigheden? Lees er dan hier over in de blog van SOLIDWORKS: Preview SOLIDWORKS 2018

dddrop-op-SWW.jpg

SW-Bram-prijs2.jpg


Tijd voor prijzen!

We ontvingen 3 prijzen van SOLIDWORKS als waardering voor wat we als reseller het afgelopen jaar bereikt hebben. We zijn weer een jaar lid van de Elite 190 club, dankzij onze verdiensten in onderhoud, en de 100% club, voor het succes in het voorzien van bedrijven met de juiste SOLIDWORKS oplossing. Daarnaast werd onze Bram lid onderscheiden als Elite Applications Engineer, door zijn bewezen kennis en expertise!


Battelbots wedstrijd

Op de tweede dag van SOLIDWORKS world is er een heuse Battlebot competitie!

Studententeams nemen het tegen elkaar op met robots die ze zelf in SOLIDWORKS ontwikkelden. Bekijk de wedstrijd hiernaast.