Probeer nu Simulation Standard inclusief helpdesk begeleiding

SOLIDWORKS Simulation

Met SOLIDWORKS Simulation kunt u producten tijdens het ontwerpen op een grote verscheidenheid aan parameters testen. De verkregen inzichten kunt u dan zo vroeg mogelijk gebruiken om het ontwerp te optimaliseren.

Voordelen van SOLIDWORKS Simulation

  • Produceer efficiëntere producten: verbeter de prestaties van uw producten, bijvoorbeeld door minder drukverlies of het realiseren van een hoger vermogen.
  • Bevorder de productinnovatie: doordat u verschillende ontwerpscenario's en ideeën kunt vergelijken, brengt u de meest innovatieve producten op de markt
  • Verlaag de ontwikkelingskosten: verminder de behoefte aan prototypes en verlaag de kosten van outsourcing.
  • Verkort de time-to-market: optimaliseer de productontwikkeling, versnel het prototype proces en voer vroegtijdig controles uit op uw matrijzen en onderdelen.

Simulation-front-final-02.jpg

Haal meer productdoelstellingen met Simulation

Met SOLIDWORKS Simulation versnelt u het introductiemoment, verlaagt u de productiekosten en haalt u meer kwaliteit- en omzettargets.

chart_NLD_1.jpg

Maak vrijblijvend kennis met Simulation

Zelf aan de gang met Simulation Standard? Vraag via het onderstaande formulier een trial licentie aan. Tijdens deze trial periode krijgt u tevens kosteloos toegang tot de CAD2M helpdesk. U kunt bij hen terecht met al uw vragen.

Webinar

Neem deel aan het SOLIDWORKS Simulation webinar op vrijdag 18 maart om 10.00. Log in via uw eigen computer en volg de demo met live ondersteuning door Simulation specialist Martijn Visser. Martijn laat u de beginselen van Simulation zien.

Inschrijven webinar


Workshop

Volg de SOLIDWORKS Simulation workshop op dinsdag 29 maart om 14.00 in Doetinchem. Onder begeleiding van specialist Martijn Visser ervaart u de mogelijkheden van Simulation. Neem uw eigen tekeningen mee en ga aan de slag.

Inschrijven workshop


Video en whitepaper

Verdiept u zicht liever zelf in SOLIDWORKS Simulation? Bekijk dan de video en zie hoe u met Simulation eenvoudig kan bepalen hoe sterk u moet zijn om uit handboeien te ontsnappen. Of lees de whitepaper en ontdek hoe virtueel testen productontwikkeling naar een hoger niveau tilt en hoe vermoeiing te voorspellen is met SOLIDWORKS Simulation.

Bekijk de video

Whitepaper virtueel testen