Support

Onze Helpdesk geeft elke werkdag van 8.30 tot 17:00 technische ondersteuning. Zij Lossen meer dan 70% van alle helpdesk vragen binnen 24 uur op. Meer dan 90% van onze klanten is tevreden en geholpen met de oplossing die onze helpdesk voorstelt. De CAD2M Klanten Portal geeft u 24/7 toegang tot uw openstaande tickets, FAQ en Tips&Tricks. Ook bieden wij hulp op afstand met een teamviewer app zodat u uw scherm kunt delen met een helpdesk medewerker, om zo samen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Contact

Onze helpdesk is bereikbaar via verschillende kanalen. U kunt een e-mail sturen aan onze technische support via helpdesk@cad2m.nl. Tevens kunt u uw vraag telefonisch stellen via 0314 377050 of via Whatsapp op nummer 06 83022420. Wist u trouwens dat u via de chat rechtsonder in uw scherm direct kunt spreken met een van onze support medewerkers? De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 8:30u tot 17:00u.

SOLIDWORKS Installeren?

We hebben gemerkt bij onze klanten dat het proces van het installeren en configureren van SOLIDWORKS soms een uitdaging kan zijn. Daarom staan we klaar om u te begeleiden. Ook hebben we een installatie handleiding opgesteld die u door het installatie proces helpt. Download of open hieronder de SOLIDWORKS installatie instructies.


Deel uw scherm met onze helpdesk?

Laat onze helpdesk uw probleem zien en wij proberen het met u zo snel mogelijk op te lossen. Download hieronder de teamviewer software en start een web-meeting met de CAD2M helpdesk medewerkers. Wij bekijken met u het probleem. Waar nodig nemen wij u scherm over om de oplossing voor uw probleem zo snel mogelijk te vinden.

Teamviewer