Support

Heeft u ondersteuning nodig bij SOLIDWORKS, dddrop, SolidCAM of een van onze andere producten? Als u een onderhoudsplan heeft afgesloten, heeft u onbeperkt toegang tot onze technische helpdesk. Zij zijn bereikbaar via verschillende kanalen: u kunt een e-mail sturen via helpdesk@cad2m.nl, bellen naar 0314-377050 of Whatsappen op nummer 06-83022420. Wist u trouwens dat u via de chat rechtsonder in uw scherm direct kunt spreken met een van onze support medewerkers? De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

SOLIDWORKS Installeren?

Het proces van het installeren en configureren van SOLIDWORKS kan soms een uitdaging zijn. Daarom staan we klaar om u te begeleiden. Ook hebben we een installatiehandleiding opgesteld die u door het proces helpt. Bekijk hier de SOLIDWORKS installatie instructies.

SOLIDWORKS update instructies

SOLIDWORKS PDM Installeren

Een goede voorbereiding is essentieel wanneer u uw SOLIDWORKS PDM systeem wilt upgraden. In onze handleiding leest u hoe u de update naar een systeem zo goed mogelijk kunt doorlopen. Zo voorkomt u een lange stilstand én frustratie bij uw werknemers.

Handleiding PDM Upgrade

Deel uw scherm met onze helpdesk

Laat onze helpdesk uw probleem zien en wij proberen het met u zo snel mogelijk op te lossen. Download hieronder de teamviewer software en start een web-meeting met de CAD2M helpdesk medewerkers. Wij bekijken met u het probleem. Waar nodig nemen wij u scherm over om de oplossing voor uw probleem zo snel mogelijk te vinden.

Teamviewer

Deel uw bestanden met onze helpdesk

Laat onze helpdesk uw modellen inzien, zodat we snel de juiste oplossing kunnen vinden. Gebruik onderstaande button om uw bestanden direct via Wetransfer met ons te delen. Vul in de omschrijving uw ticketnummer in.

Portal