T

› SOLIDWORKS CSWA examendag

Het CSWA-certificaat staat voor Certified SOLIDWORKS Associate en toont aan dat u basiskennis van SOLIDWORKS bezit. Tijdens deze examendag maakt u het CSWA examen onder begeleiding van een van onze trainers.

  1. Prijs€175
  2. Max. aantal deelnemers8

Deze examendag is gratis indien u reeds een basistraining bij ons heeft gevolgd.

Duur:

1/2 dag

  • 10 juli 2019
  • 4 december 2019

Staat er geen passende datum tussen? Neem dan contact op met Customer Care, bij genoeg animo kunnen zij kosteloos een nieuwe trainingsdatum inplannen: 0314-377040 of customercare@cad2m.nl.

Gewenste voorkennis:

  • Mechanisch of Industrieel ontwerp ervaring
  • Ervaring met Windows™ OS.

Vaardigheden die geleerd worden:

Hoe maakt uw bedrijf het verschil? Waarom moet de klant u kiezen in plaats van uw concurrent? Omdat u gecertificeerde CSWA engineers in huis heeft met bewezen vaardigheden. Elke CSWA'er is aantoonbaar in staat om parametrische schetsen, onderdelen, samenstellingen en werktekeningen te creëren met SOLIDWORKS.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Uitleg over hoe het CSWA-examen wordt afgenomen
  • CSWA-examen

Er zijn subsidies beschikbaar waarmee uw training deels of geheel vergoed kan worden. Kijk voor meer informatie op onze informatiepagina over subsidie op uw training.

Meld u aan!

Hartelijk dank voor uw interesse. Selecteer in onderstaande tabel uw gewenste datum en locatie en voer a.u.b. uw contactgegevens in. Klik op de button deelnemer toevoegen om een extra deelnemer aan te melden.

Selecteer Datum Plaats Locatie Agenda
wo 10 jul. 2019 - 09:00-16:00 Doetinchem CAD2M Plaats in agenda
wo 4 dec. 2019 - 09:00-16:00 Doetinchem CAD2M Plaats in agenda

  • Deelnemer toevoegen Deelnemer verwijderen